top of page

Anti aging: lifting kapaka bez skalpela!

 


Sustigle su me bore, a i tamni kolutovi okružili su mi pogled. Pomazila me genetika, ali ne maze me godine, ni vanjski, epigenetski faktori koji u ratu protiv mladolikosti napadaju udruženih snaga i iz sveg raspoloživog oružja, od UV zraka, stresa, pušenja, prerađene hrane do onečišćenog zraka. Ne vjerujem u čuda i volim zreli život, ali vjerujem u prevenciju i njegu, vjerujem Dermalogici.


Moje cure iz DermaCare poslale su mi novi Dermalogica proizvod - Phyto Nature Lifting Eye Cream: hranjivu kremu za područje oko očiju da testiram njenu učinkovitost učvršćivanja i zaglađivanja kože uz efekt podizanja kapaka vidljiv nakon nekoliko dana.



Idućih dva tjedna vidjet ću kako će snažni peptidi i ekstrakti adaptogenih biljaka, kao što su astragalus i cvijet akmele, djelovati, odnosno štititi i obnoviti kožu. Nova formula za predio oko očiju kombinira sastojke koji snažno hidratiziraju kožu i obnavljaju njezinu barijeru, potiču sintezu kolagena i elastina, umiruju i stvaraju antioksidativnu zaštitu. Ukratko, nadam se (p)ostati svježija i mladolika, a koliko u tome uspijevam - javim.


Rezultati neovisnog kliničkog testiranja, provedenog na 31 osobi, pokazali su da je 97% ispitanika potvrdilo podizanje gornjih kapaka. Proizvod su nanosili dvaput dnevno, a nakon osam tjedana svjedočili su ujednačenijem tonu i svjetlijoj koži.

 

Metoda je takva da malu količinu kreme (veličine zrna riže) zagrijemo među prstima te nježno utapkamo na donji i gornji kapak. Potom umasiramo pokretima prema gore uz orbitalnu kost – iz unutarnjeg kuta oka prema sljepoočnici, ujutro i navečer.



 

Uz Phyto Nature Oxygen Cream i Phyto Nature Firming Serum ponosan je član obitelji proizvoda koji obiluju prirodnim sastojcima.


 

Comments


bottom of page